LV-tuotteet ja hygienia (Berner)

Henkilökohtainen hygienia
Berner

PROVISOR PEHMENTÄÄ ARKEA
Alun perin apteekkarin kehittämä Provisor Käsi‐ ja vartalovoide on pehmentänyt ja hoitanut suomalaisten ihoa jo vuodesta 1960. Nyt tämä ammattilaisten suosima tuote on saanut ympärilleen kokonaisen tuotesarjan, joka soveltuu erinomaisesti vanhustenhoidon ja terveydenhoidon ammattilaisille lisäämään hoidettavan ihon ja hiusten päivittäistä hyvinvointia.
Kaikille PROVISOR‐tuotteille on ominaista mieto tuoksu, kosteuttava ja hellävaraisen hoitava koostumus. Kotimaiset Provisor‐tuotteet sopivat myös herkkäihoisille sekä päivittäiseen käyttöön kaiken ikäisille.

LV‐tuoteperheellä on pitkät juuret suomalaisten elämässä. Tarinamme sai alkunsa yli 50 vuotta sitten, kun ihotautiopin professori Sonck kehitti palasaippuan herkälle iholle yhdessä Lumi Valkon kanssa. Nimi on vaihtunut matkan varrella LV:ksi, mutta arvomme ovat pysyneet samana: tuotteissa ei tingitä puhtaudesta, turvallisuudesta eikä kotimaisuudesta.
Pohjoisen vaihtelevassa ilmastossa tarvitaan asiantuntijaa, joka tietää miten herkälle iholle tehtyjä tuotteita kehitetään ja valmistetaan. Hajusteettomat, väriaineettomat ja ympäristöystävälliset tuotteet sopivat ihan kaikille, vaikka ne onkin tehty erityisesti herkkäihoisia, allergisia sekä atoopikkoja ajatellen. Vaadimmekin tuotteiltamme sekä hellävaraisuutta että tehokkuutta.