Sterisol

Henkilökohtainen hygienia
Sterisol

Visio
Sterisolin tunnetaan esikuvana ihonhoito – ja hygieniatuotteissa kaikilla työpaikoilla ja julkisissa tiloissa Euroopassa ja Sterisol on tunnettu tavaramerkki kulutusmarkkinoiden ihonhoitotuotteissa. Sterisolin missio on: Säilöntäaineet ja turhat lisäaineet pois kaikista ihonhoito‐ ja hygieniatuotteista.

Liikeidea
Sterisol kehittää, valmistaa ja markkinoi ainutlaatuisia ihonhoito‐ ja desinfektiotuotteita ilman säilöntäaineita. Sterisolin asiakkaita ovat työpaikat, julkiset tilat ja henkilöt, joilla on korkeat vaatimukset hygieniaa ja kokonaistaloudellisuutta ajatellen, jotka haluavat tuotteiden rasittavan vähemmän ihoa ja ympäristöä.

Toiminta
Sterisolin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Vadstenassa Ruotsissa. Tuotteet valmistetaan tarkan hygieniatarkastuksen mukaan noudattaen GMP ( Good Manufacturing Practise) vaatimuksia. Vaatimukset ovat lääkereolliseedelle asetetut laatuvaatimukset. Toiminta on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaan. Tuotteet markkinoidaan 25 maahan jälleenmyyjien kautta. Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa tuotteet markkinoidaan oman myyntiorganisaation kautta.

Omistaja
Sterisol on ollut vuodesta 1992 Gepe Groupin omistama. Gepe Group käsittää 9 tuotantolaitosta ja myyntiorganisaatiota 6 maassa. Se on yksityisomistuksessa ja sen emoyhtiö on Sveitsissä. Toiminta on jaettu viiteen eri liikealueeseen: muoviosat, henkilöhygienia, Medical Device, valokuvaustuotteet ja eläinmerkintä.