Siivous

Siivous

Kembek Oy on kokonaisvaltainen siivous‐ ja kiinteistönhoitotuotteiden toimittaja. Pääperiaatteenamme on markkinoida korkealaatuisia, pääasiassa Suomessa valmistettuja tuotteita. Yritys on perustettu 1991 ja sen tavoitteena on jatkuva palvelun kehittäminen asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Yrityksen johto on toiminut siivousalan tuotteiden markkinointitehtävissä yli 20 vuotta omaten näin laajan tietotaidon alalta.

Markkinoitavien tuotteiden valinnassa painotamme tuotteiden ympäristöystävällisyyttä sekä kotimaisuutta. Kaikissa tuoteryhmissä ympäristöystävällisyyden pohjana on ympäristön huomioiminen tuotteen valmistuksessa sekä tuotekehitykseen panostaminen.

Esimerkiksi markkinoimissamme pehmopapereissa käytetään ainoastaan sertifioiduista metsistä saatua puuraaka‐ainetta. Siivousvälineissä panostamme erityisesti laatuun ja niiden kestävyyteen. Korkealaatuisten välineiden käyttöikä on luonnollisesti pidempi. Selkeät pakkausmerkinnät ja ohjeet tuotepakkauksissa helpottavat käyttäjän arkea ja tekevät näin esim. kierrättämisestä helpompaa ja vaivattomampaa.

Laajan tuotevalikoiman ansiosta asiakas saa monta tuotetta samasta paikasta.