Tegera / Ejendals.com

Käsineet ja suojaimet
Tegera / Ejendals.com

Innovaatio antaa Ejendalsille energiaa, sillä se tarjoaa asiakkaille laatua jagraninge osaamista, mikä puolestaan tehostaa tuotteiden käyttäjien turvallisuutta. Ejendals toteuttaa tämän toimittamalla maailman parhaita käsien ja jalkojen suojaustuotteita ja samalla opastamalla käyttäjiä toimimaan turvallisuuskonseptimme mukaisesti, mikä tehostaa käsien ja jalkojen suojausta. Tuotteet ja palvelu ovat keskenään tiiviissä yhteydessä.

Käsineiden ja jalkineiden ohella Ejendals tarjoaa muutakin. Tuotteet tehostavat käyttövarmuutta ja työturvallisuutta. Tavoitteena on tilanne, jalas_ej_sloganjossa käsille ja jaloille ei tapahdu yhtään työtapaturmaa. Me myymme kokonaiskonseptin, jonka nimeksi olemme antaneet Työturvallisuuskäsite.

Kun Ejendals tekee työtä asiakkaan kanssa, asettaa se useita tavoitteita: halu vähentää työtapaturmien määrää, halu, että työ sujuu tehokkaammin ja tuottavammin ja halu pienentää asiakkaidemme yleiskustannuksia, koska pitkällä aikavälillä laatu maksaa aina itsensä takaisin. tegeraInvestoimalla laadukkaisiin käsien ja jalkojen suojaustuotteisiin varmistatte työolosuhteet, joissa tapahtuu vähemmän työtapaturmia. Lisäksi työ sujuu tehokkaammin ja tuottavammin, mikä näkyy pienempinä yleiskustannuksina.

Ejendalsin periaatteena on tarjota huippulaatua. Ejendalsin tuotteet tekevät jokapäiväisestä elämästä turvallisempaa kymmenillä tuhansilla työpaikoilla kaikkialla Euroopassa.